WebGalaxy

WebGalaxy este o agentie de media full-service, divizie a companiei Content Media Press. Este al doilea proiect, dupa Recyclopedia, si isi propune sa ofere clientiilor sai o plaja completa de servicii in domeniul web design-ului, al productiilor publicitare, al publishing-ului si al identitatii corporatiste. Dezvoltarea fiecarui proiect este importanta pentru noi, de aceea acordam o atentie deosebita fiecarei etape: analiza, proiectare, implementare, monitorizare si intretinere. Scopul principal este acela de a obtine rezultatele dorite de catre Dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt. Pentru a atinge acest scop, punem accent pe comunicare - o interfata indispensabila intre noi si client, fara de care nu am putea intelege si evalua corect nevoile si obiectivele afacerii Dumneavoastra.
WebGalaxy este un partener loial in realizarea unei identitati de succes, contribuind substantial in dezvoltarea business-ului Dumneavoastra.Content Media Press

Content Media Press este o companie romaneasca ce si-a propus inca de la infiintare sa isi gaseasca un loc pe piata de media si sa umple spatiile ramase libere din domeniu. Din dorinta de a oferi un imbold consistent business-urilor mici si de a construi drumul cel mai scurt pe care acestea il au de parcurs pana sa devina brand-uri de succes, s-a nascut divizia media a companiei - WebGalaxy. Pe aceleasi principii, in 2011 se puneau bazele proiectului Recyclopedia. Aceasta divizie de mediu avea sa colaboreze cu peste 15 organizatii non-guvernamentale, militante pentru protectia mediului si a animalelor. Prin acordurile semnate, Content Media Press a redirectionat 20% din contravaloarea materialelor reciclabile colectate in urma acestor parteneriate.

 • Alexandru Ionescu

  Director Vanzari,
  World Class Romania - Dealer Auto

  Colaborarea cu WebGalaxy a venit in urma necesitatii noastre de a ne majora considerabil vanzarile. Dezvoltarea unui sistem de management al vanzarilor era urmatorul pas pe care trebuia sa il facem. In acest sens, ne-am orientat rapid catre un partener loial care sa ne ofere solutia optima, iar solutia se numeste MVGalaxy System. Calitatea procesului de vanzare a crescut, iar rezultatele companiei noastre s-au imbunatatit. Ne bucuram de un parteneriat de succes.
  Va multumim pentru acest fapt!

 • Laura Puiul

  General Manager, Massage&Physiotherapy, Marea Britanie

  La WebGalaxy am intalnit un colectiv dinamic ce reuseste sa indeplineasca cele mai exigente cerinte. Acest parteneriat m-a ajutat foarte mult in promovarea afacerii mele si generarea de noi clienti. Mi-am vazut serviciile companiei conturate intr-un mod creativ, sporindu-mi credibilitatea in domeniul in care activez. Respectarea termenelor de executie, calitatea lucrarii si, mai ales, suportul asigurat ulterior a facut ca desfasurarea acestui proiect sa aiba loc in conditii excelente. Sunt o echipa de profesionisti desavarsiti.